Sol- og badeferie

320 solskinsdage om året * Et hav af lækre "blå flag" strande * Swimmingpool * Vandlande

Lad dig ikke narre af vores navn! Vores ferieboliger er lige så velegnede til almindelig afslapning, soldyrkning, bade- og strandliv og fritidsoplevelser som havde de ligget et andet sted end ved en golfbane! … men det skader jo ikke med fred og ro og en skøn udsigt når man er hjemme fra stranden.

Med 320 solskinsdage om året finder man ikke mange steder verden rundt, som er så velegnet til sol- og badeferie, som Costa Blanca. Langs hele kyststrækningen findes en stribe “Blue Flag Beaches” – strande med ypperste kvalitetsmærke. Der er brede og langstrakte sandstrande, og der er mindre sandstrande indelukket mellem klipper og bjerge. Der er få områder hvor du på en uge kan opleve så mange fantastiske og forskelligtartede strande.

Er I bare til afslapning ved ferieboligen er der stort, fælles privat swimmingpool-område, hvor der kun er adgang for de øvrige ferieboliger i communitiet.

Skal der være sjov og ballade, så findes der et mindre vandland i Ciudad Quesada (Aqua Park), et noget større i Torrevieja (Aquopolis), og et af Spaniens og Middelhavets største ved Benidorm (Aqualandia).