Golfferie

Golf året rundt * Costa Blancas varme klima * et hav af gode baner

Costa Blanca området er et sandt golf mekka og Spanien kan ikke byde på andre områder med en så høj tæthed af golfbaner i topklasse.

På Costa Blanca kan man spille golf året rundt i det varme klima, med en årlig gennemsnitstemperatur på ca. 19˚C.

Området er kendt for at have nogle af Europas bedste golfbaner, og mange professionelle spillere har fast residens i området hvor de kan være sikre på at kunne spille året rundt. Banerne ligger tæt spredt ud over hele kystlinjen og man kan derfor nå at spille på mange goder baner i løbet af kort tid. På trods af meget lidt regn er banerne altid flotte og frodige på grund af den pasning og plejning der hører med til enhver gode bane.

Fra jeres feriebolig i Ciudad Quesada er der direkte udkig til La Marquesa golfbanen, og ønsker I andre udfordringer findes en stribe golfbaner indenfor ½ – 1 times kørsel, såsom La Finca, Las Ramblas, Villa Martin.

Golfrejser er populære, men det er stadigt muligt at komponere en rejse med ferielejlighed/-villa, lejebil, billige flybilletter og golf-booking hjemmefra til en meget rimelig pris. Det er muligt hjemmefra at sammensætte lige nøjagtigt den pakke af golfbaner, som du/I ønsker, og alt vil være klar til jeres ankomst i Spanien.

Kort over golfbaner i området: