Fuldt udstyret, moderniseret villa, med udsigt over La Marquesa golfbanen og bjergskråninger, tæt på restauranter, barer, supermarkeder. Perfekt til familieferier og golfspillere. Indenfor gå-afstand findes golf-klubhus og mindre indkøbscenter (restauranter, barer, supermarked og nogle få detailforretninger). Der er ca. 6 km og 10 minutter i bil til nogle af Spaniens bedste “Blue Flag” strande. Villaen ligger på Costa Blanca syd for Alicante, på en lille bjergskråning i byen Ciudad Quesada’s vestlige del, tæt på den gamle spanske by Rojales. Torrevieja, Alicante, Elche, Murcia og andre større spanske byer i området ligger indenfor 15 til 45 minutters kørsel.

Smukke fælles pool, og kun kort køretur til fantastiske blå flag strande.

Talrige top golfbaner inden for kort køreafstand.

Ideel til familieferier (også to generationer, to familier) og golfspillere, der søger indkvartering i et roligt boligområde, men alligevel tæt på alt hvad du behøver.

Villaen har to separate niveauer: 3 soveværelser, stue, køkken og to badeværelser på øverste niveau, og en stor stue med amerikansk køkken, stort soveværelse og badeværelse på basisniveauet, med separat indgang.

Tag en pause i vinter, efterår eller forår for at nyde sol-badning, svømning og / eller golf.
Besøg alle attraktionerne ved den spanske kystlinje: fantastiske strande, små landsbyer og middelalderlige byer, bjerge og land-skab. Nyd det spanske køkken, besøg indkøbscentre og turistattraktioner.

Villaen er fuldt udstyret med alle bekvemmeligheder:

  • Komfur, køleskab/frys, vaskemaskine, micro-ovn, kaffemaskine, el-keddel, toaster, strygejern/strygebræt mv.
  • Wi-Fi, Fladskærms-TV med skandinaviske og europæiske kanaler, DVD, Bluetooth musikafspiller/højttaler.
  • Klima-anlæg (aircondition og varme) i 5 rum, gulvvarme i de koldere vintermåneder.

Send forespørgsel om leje

Send forespørgsel om leje